Annons
AnnonsPink flowers


jolie

jolie2

 

Trotsålder men full av kärlek…hundratusentals känslor i en liten kropp. Gör mitt bästa just nu för att möta alla funderingar, utbrott och kärleksförklaringar av den lilla(stora tjej). Inte är det lätt att vara mamma emellanåt men ack så fantastiskt.

Nu har vi kollat Sverige -Luxemburg och smaskat lite svensk gotta. Så mycket fina chanser min man skapade och ett skitsnyggt assist till Lustigs mål, lika stolt som alltid! Imorgon åker min Nathi igen (BU) men det är inte många timmar innan det blir fullt hus igen framåt kvällen och jag hoppas på en god natts sömn så jag är utvilad och redo att vara ammande lektant.

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar