Annons
AnnonsLongweekend?


chanelshopping

 

 

Mannen är hemma och allt i sin ordning igen, visserligen bara en dag men ändå! Vi ska njuta till fullo innan han åker igen och för första gången i princip ska M med på födelsedagskalas, eftersom han alltid är borta på helger så missar han diverse kalas och parmiddagar och skämten brukar gå om att jag bara hittar på min man. Vinst igår och alla är glada. Nu sitter jag återigen och kollar flygbiljetter, som vanligt svänger det fort och vi kanske tar oss en långweekend i Sverige om jag hittar några vettiga biljetter.

Har ni några önskemål om inlägg? Något ni vill att jag skriver om / fotar/ gör inlägg om! Kommentera nedan så jag kan sätta igång!

Kärlek!

/

M is home again and we will enjoy it to the fullest, tomorrow he is off again for Sweden.  Is there anything in particular you want me to write about? Comment down below! 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar