Annons
AnnonsGameday Sweden


IMG_3675222

 

PicMonkey Collage2

IMG_36782PicMonkey Collage

 

Tillbaka i Aten möttes vi av 24 grader och strålande sol. Blev att beställa hem lite grekisk mat som vi avnjöt på terassen! Haft en underbar Sverigeresa och som vanligt har vi inte hunnit med allt och framförallt alla som man vill träffa. Jag mår fortfarande inte helt bra men försökt kämpa på under veckan.. när ska illamåendet och tröttheten denna graviditet vända? Som tur var boostades jag av massa energi från vänner och familj som gjorde att det fungerade.

Här är lite bilder från gårdagens match, underbart att få träffa dessa godingar,kramas, titta på fotboll och extra roligt såklart att M gjorde mål. Jolie hade också en superkväll, trots sen match var hon uppe till ett på natten med oss och det var inget gnäll alls. Jag lovade att om hon tog en powernap på dagen så fick hon haka på matchen och det gjorde hon utan gnäll.  Blev en ruskigt tidig morgon idag då vårt flyg gick runt 7 men barnen har tagit det förvånansvärt bra. Nu måste vi packa upp alla väskor och fixa gästrummen, imorgon fylls huset!

Kärlek J

Snapchat&Instagram: Josieswall

/

From yesterdays game! Some pics borrowed from darling Sofie.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar