Annons
AnnonsEuro 2016


swedeneuro

EM äventyret är över och det känns väldigt tomt. Jag var beredd på att bara komma hem, packa om en väska för mig och barnen och åka tillbaka till Frankrike men efter förust i matchen mot Belgien släcktes drömmen för många. Matchen som spelades så bra och hade sånt tryck, och en så grym insats av min man som slet som ett djur. Resultatet speglade inte alls matchen om ni frågar mig.

Igårkväll kom M hem till oss och Jolie och Leonel stod i fönstret och skrek av lycka när pappa anlände. Ballonger, presenter och teckningar låg redo och sen lämnade de inte pappas famn på hela kvällen. Även om jag blev så glad över att äntligen få vara tillsammans som en hel familj igen så hade jag hoppats att äventyret skulle fortsatt. Nu är det att blicka framåt, först ska vi ladda om för några dagars semester innan det är dags att återvända till Grekland, baka klart bebis och så är det träningsläger för M.

Tack alla tjejer, ledare och hela laget för ett fint EM äventyr även om det inte slutade riktigt som vi ville.

Det finns inga ord som kan beskriva hur stolta vi är över dig. En fantastisk fotbollsspelare, pappa och man..alltid ödmjuk och dig själv i alla lägen. Tack för att vi fått och får stå vid din sida på denna fantastiska resa. Som Jolie säger.. Mamma, Pappa är den bästa som finns. 

 

Kärlek Josefine

(Translate button down below)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar