Annons
AnnonsEM 2016


IMG_0989.JPG


JAAAAAAAA! FyF*n va bra ni är! Så värda denna vinst med allt vad den innebär, jag är så stolt över dig min älskling! Vilket slit och vilket spel av hela laget! Sverige till EM HURRA HURRA HURRA! Har suttit som ett nervöst vrak här hemma med tjejerna på whatsapp och ett glas rött i handen, inte direkt så att vi lugnade varandra haha! GRATTIS min fantastiska man, längtar tills jag får hem dig imorgon!

Nu blev det mycket fotboll här idag på bloggen och dessutom en printscreen på min mans Instagram men jag är bara så stolt, och glad för min fina man!

Update : Min mans svar på hur han skulle fira? Det läser ni här! Mina ögon blir helt tårfyllda. Jag älskar dig så mycket! 

/

Congratulations to my husband and the whole Swedish team! SO proud and so RIGHT! Euro 2016 here we come!!! 

 

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar