Annons
AnnonsGo Sweden!!!!


Berg_0572

Jag är så nervös och LADDAD inför matchen, KOM IGEN SVERIGE…nu gäller det!  Hela laget gjorde en grym insats i lördags och jag hoppas och tror att det blir detsamma ikväll, vinst för Sverige och hej hej hej EM i sommar!  Leonel har gått runt i sin landslagströja sen han kom från dagis och sjungt heja pappa… Nu knackade precis våra söta grannar på med cupcakes och lyckönskningar inför matchen ikväll. Hoppas cupcakes kan lugna mina nerver lite men det är tveksamt.

Något liknande den här segergesten tänkte jag göra ikväll( Visualisera vinsten!!).  Ni håller väl tummarna för Sverige? Heja Sverige och min fantastiska M, jag är så stolt över dig!!
#falukorvärbättreänpölse
/

Go Sweden! I was told they will show the game on OTE sport 1 today for all of you greek readers…Go go go Sweden!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar