Annons
AnnonsTo be continued


IMG_1188.JPG

 Photo: Dimitris Skordas Photography

Igår var jag iväg och fotade till lite olika grejer men framförallt så testade jag och Dimitris streetstylefoto och ÅÅH det finns så mycket fina locations och Dimitris är otroligt skicklig. Är jätteglad över att kunna fota med honom och kunna visa er grymma bilder och förhoppningsvis kunna inspirera er ännu mer…för det tycker jag att ni är värda underbara ni.  Här kommer ett litet smakprov, hoppas ni gillar det och gärna lite kommentarer!

/

Yesterday I was shooting with Dimitris Skordas and Im really excited about the photos, I hope they will inspire you alot. Dimitris ia s crazy talented photographer that Im really happy to have the chance to work with. Check out his page here. Here is a little teaser of what to come.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar