Annons
AnnonsTeaser


josie_bubblebraid3

Hair: Yetanotherbeautisite. Kimono: Nidodileda

Om man väljer neutrala färger så fungerar kimono´s precis lika bra under höst/vinter som på sommaren över en bikini. Migränen bröt som sagt ut inatt och jag känner mig lite mör i kroppen, men ska ta en långsam promenad mot stan med lilleman och möta upp lite godingar för fika. Fler outfitbilder kommer lite senare och också fler bilder på min grymma frisyr som Ullis fixat!

/
Teaser from a lovely outfit featuring Nidodileda´s kimono. Works now as well during the summer months. More pics & full outfit coming later!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar