Annons
AnnonsStriped &Leather


DSC06651

DSC06654

Skulle vart på tjejmiddag igår på Lilishu men fick snällt stanna hemma med snurrigt huvud. Såhär i efterhand var det nog bra för igår började det snöa och här är man ju inte riktigt van vid snö och trafiken rullar därför inte på som den ska. Känner mig också mer utvilad nu inför pappas ankomst om en liten stund. Jolie är så taggad att det kanske är risk att det slår över sen och blir ett enda gråtkalas när morfar väl kommer, du behöver inte möta mig vid bussen det kan morfar göra! Morfar Morfar Morfar som gäller i ett par dagar nu då!

Sweater: Alice&Olivia. Shoes: Christian Louboutin.  Leatherskirt: Zara. Bag: Alexander McQueen

/
Was supposed to join my girls at Lilishu for dinner yesterday but my head was just spinning round and round. Not much to do but feeling pretty rested today and ready for Daddy´s arrival!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar