Annons
AnnonsStreetlook


_MG_0881

_MG_0890

_MG_0884 _MG_0886
_MG_0890

Kimono: Nidodileda. Jeans: Gina Tricot. Bag: Gucci. Shoes: Zara.
Hair: Yetanotherneautysite

Ligger fortfarande besegrad i sängen av migränen så har ingen vidare ork att skriva så mycket..jag ger det en timme till sen har jag inte tid att ligga här mer..hrrm. Här kommer fler bilder från tidigare teser..visst är håret grymt? En bubblebraid som Ullis så fint kallar den och vi har använt mina Rapunzel clip ons, de funkar fortfarande i färg som tur är bara att de är lite svårare att dölja nu när underhåret är så mörkt!

/
Still in bed beaten down by migraine. SO boring. Im giving it maximum one hour then I don’t have time for this anymore..

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar