Annons
Annonsstay in bed


_MG_9453

Jag ligger i hög feber och har knappt tagit mig ur sängen på hela dagen, kroppen gör ont magen rör ont så fort jag rör mig och kroppen orkar inte ens med att stå upp. Leonel har vart hemma med mig och sovit ett par timmar han med, betydligt bättre efter medicinen men trött efter gårdagens sjukhusbesök, mest kinkig över att mamma är så tråkig.

De andra har vart iväg på utflykt och jag ligger här och surar över att behöva ligga still..hoppas det går över tills imorgon. Tji fick jag som var så kaxig över att vi klarade oss hela Sverigeresan utan att bli sjuka. Imorgon tänker jag dock vara tipptop bara så ni vet!

/

Not been feeling well today and feel so boring. Never a good timing but extra boring when we have visitors. Tomorrow Im back on track(Out of bed) hopefully! 

Photo: Dimitris Skordas

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar