Annons
AnnonsStars and stripes


DSC08682 (1) DSC08689 DSC08684 DSC08682

Denna tröja är ny i garderoben och jeansen likaså, jag skulle ju egentligen inte handla utan hjälpa Jade med lite grejer men som vanligt har hon alldeles för fina saker i shopen och jag för dålig karaktär hehe. Den stickade tröjan kommer ni se mycket av framöver, den har en superfin detalj som inte riktigt kommer fram på dessa bilder!

/

My new sweater ..Im involve. Probably gonna wear it until it falls into pieces. A bit expensive but I think it will be worth every euro. I love special unique pieces. 

Jeans: Oneteaspoon Knit&Shoes: Julie Fagerholt /Jadevtales Top: GinaTricot.

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar