Annons
AnnonsSpring feelings


imageimage

 

image

image

image

Denimjacket : Isabel Marant (zillyshops) Jeans: Zara. Bag:Chanel. Boots:Prada
Photo: Dimitris Skordas

Jag känner hur energin börjar komma tillbaka i min kropp och det känns A-maazing. Startade dagen med en lugn promenad längs med stranden som sagt, vidare till terassen där jag betade av lite telefonsamtal och fixade med lite grejer som legat över mig ett tag, förberedde ett projekt som komma skall och sen blev det ut på lekplats med lilleman och hämta Jolie från skolan in till Glyfada för ett snabbt möte och sen ansiktsbehandling och sen hem och familjemysa och laga köttfärslimpa. En lugn men effektiv dag, imorgon vankas det lite mammaträff playdates och annat. Nu natta barn och pussas med mannen!

/
Lovely calm but effective day. My start on the day(as you can see in previous post) gave me lots of energy for the rest of the day. And yeah the 20 degrees and sun helps a lot !

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar