Annons
AnnonsSockertest & vecka 25/26


IMG_1638josie IMG_1638josie2

Började morgonen med ett sockertest, usch det är så vidrigt och tar så lång tid. När det var klart åkte jag och hämtade upp Leonels tårta och sen vidare till dagis där jag möttes av 18 glada godingar och en ännu gladare Leonel med spiderman huvudbonad. Jag var inte alltför sugen på tårta efter sockertestet men Leonel och hans små vänner tvångsmatade mig och då hade jag inte hjärta att säga nej även om den växte i munnen. Vi firade med Leonels klass nu lite i förväg då vi inte kommer ha ett klasskalas i sommar när han fyller utan istället ha ett gemensamt kalas med Jolie för vänner.

Nu har packningen börjat ta sig inför semestern, men så svårt att veta vad som ska packas i jackväg och så var det ju det där med byxor..suck. Tacka vet jag värmen här i Grekland så man kan gå barbent. Vädret i Sverige verkar lite uppochner och i Frankrike har jag ingen aning..Någon med update?  Mer av denna outfit kommer senare, nu ska vi fixa iordning här hemma inför playdate lite senare med Jolie´s bästis. Någon är väldigt redo att visa upp sitt nya rum.

Baby bump week 25(+) 

Dress: Imso.com

(Use translate button down below)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar