Annons
AnnonsPink leo details


DSC06685

Dress:Sheinside. Bag: Chanel

Perfekta klänningen när vår och sommarvärme slår till här, full post kommer lite senare! Haft en hemsk natt med obefintlig sömn, Jolie vaknade mitt i natten och skrek varav jag låg bredvid henne ett par timmar, sen vaknade jag igen av att Leonel skrek och efter det hade jag svårt att somna om då det bara snurrade i huvudet, så jäkla segt och så ville såklart Leonel upp vid 6:30. Bara att ladda om med energi, tänkte hoppa upp på crosstrainern en sväng..önskar er en grym fredag!

/
Bad sleep tonight with kids waking up and after that I got all dizzy. Now gonna try and pump up my energy level with a short training on the crosstrainer. Wish u a great friday…full post is coming later during the day!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar