Annons
AnnonsPink dreams and change of plans


 

S02_p6_01 S02_p6_03 S02_p6_04

Dress: Valentino. Bag: Bottega Veneta. Shoes: Manolo Blahnik ( All Luisa World Athens)

Photo: Dimitris Skordas

Fick ett glatt sms imorse från Jolies farfar så nu ändrar vi om planerna lite. Jolie har beställt kramar av sin kusin så vi åker via Stockholm några dagar och sedan till Grekland, det är så viktigt att få så mycket tid som möjligt med familjen, att ta vara på varje stund så det är inte så mycket att tveka på. Längtan Jolie har efter sin kusin är helt otrolig och hon tycker det är jättekonstigt att vi vart i Sverige utan att Ciara vart här, men Ciara bor ju i Sverige påpekade hon surt och ville inte alls förstå att det var ganska långt till Uppsala. Nära men ändå så långt borta!

Jag ska strax iväg på en rolig plåtning och sen bara ta det jättelugnt. Yrseln bråkar med mig och jag känner mig bara jättetrött, eftersom det snart är dags att resa är det bäst att ladda krafterna!

/

Soon time to pack our bags again! 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar