Annons
Annonspinch me


abc

Med risk för att låta tjatig men vad händer med dagarna?? De verkligen SPRINGER förbi! Idag har det vart riktigt snurr i mitt huvud, möten som ska bokas in, samtal som ska göras, papper som vi väntar på, biljetter som ska bokas åt höger och vänster och en massa saker som ska bokas in i Gbg! Hann med lite träning, ansiktsbehandling och ett besök till doktorn med barnen då lilleman hostar. Tacka gudarna för vår underbara barnvakt. Idag tog de även ut landslagstruppen vilket betyder att M lämnar mig ganska direkt vi sätter foten i Sverige(barnvakter efterlyses). Får hoppas att jag får ihop en liten sväng till Stockholm och kolla matchen den 1 juni. Nej om jag skulle försöka få ihop mina kommande veckor… Frisörbesök hos Laura e iallafall bokat och sen planerar jag mest att KRAMA sönder mina fina vänner…iiih! 

Annons

 

OM MINDRE ÄN EN MÅNAD GIFTER JAG MIG MED VÄRLDENS BÄSTA KILLE.          n y p      m i g. 

/

Running around like crazy trying to get everything together.. thank god for our amazing babysitter.. Next week of for Sweden &  Marcus leaves me for Nationalteam almost the moment we arrive. Hopefully I can go for the game in Stockholm.. Lots of things to do before the wedding so I better get on it…wuuuuhu!!!  

IM GONNA MARRY THE MOST AMAZING MAN IN THE WHOLE WORLD!!  p i n c h       me. 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar