Annons
Annons



Pastel green & Chanel


DSC01087 DSC010872

 

Jisses så trött jag är idag…Leonel väckte mig runt 3 och ville kissa och efter det kunde jag inte somna förrens han vill upp vid 6! Kommer bli en LÅNG dag detta! Match ikväll med tjejerna som de flyttat tiden på flera gånger och jag blir förvånad om den ens blir av. Ska muta barnen med lite film innan vi kickar igång den här dagen, jag behöver en långsam start känner jag!

/

Oh my.. I will be sleepwalking all day! From 3-6 I´ve been up and when I was about to go back to sleep Leonel wanted to get up..Grrr! Hopefully Im in shape for the game tonight, but first a busy day with the kids!

 

Blouse: H&M Trend. Jacket: Zara. Bag & sneakers: Chanel 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.com



ARKIV



Annons




Annons

Laddar