Annons
AnnonsOh Victoria


_MG_8681 _MG_8631 _MG_8636 _MG_8663

 

Jag vill BO i denna klänning, så välarbetad och den blåsvarta kombinationen är helt enkelt fantastisk! Tog med min grymma fotograf Dimitris och fotade lite plagg från Enny di Monaco inne i Glyfada, problemet var att jag kärade ner mig i så många plagg,för att inte prata om skorna i butiken…mamma mia!  Mina sammetstövlar som jag fyndade på årets rea ser ni nu lite bättre, visst är de fina!?

/

How beautiful is this dress from Victoria Beckham? Like a summerdream! Perfect combination of black and blue in a delicate fabric..didnt want to take this baby off! 

 

Dress: Victoria Beckham( Enni di Monaco) Boots: Aquazurra. Bag: Valentino Bracelet:Hermes

Photo: Dimitris Skordas 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar