Annons
AnnonsNudepink


IMG_1305 IMG_1310  IMG_1316 IMG_1323 IMG_1324

Morgonstund i casa Berg och kusinerna sitter och myser alla fyra i en soffa. Lugnet för stormen kan man säga! Idag är sista dagen innan vårt besök beger sig hemåt Sverige. Solen strålar och stranden lockar och jag brottas med instruktionerna från doktorn om att vila, vila gör man ju i en solstol på en strand inte sant?

Denna klänning har jag även i svart och den är så skön, runt 16 euro och passar en växande mage perfekt. Lika fin om man inte är gravid såklart och jag tyckte att jag också kunde spana en ljusgrå i samma modell när jag var inne en snabbis på Bershka.

Kärlek Josefine

/

 

Blazer : H&M x Balmain. Dress: Bershka Sandals: Valentino Bag: YSL

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar