Annons
AnnonsLace up boots


 

 

Josefine_Session01_13

detail

Josefine_Session01_07 Josefine_Session01_09  Josefine_Session01_11 Josefine_Session01_10 Josefine_Session01_12

Boots: Rebecca Stella for Nelly.  Knit: Zara Woman. Bag: Chanel boybag.

Photo: Dimitris Skordas

 

Behöver dessa boots någon närmare presentation? Skulle inte tro det. Letat efter liknande länge så när jag såg Rebecca Stella och Nellys samarbete klickade jag snabbt hem dom till pappa som fick ta med dom i resväskan när han kom hit. Ruskigt sköna dessutom vilket jag absolut inte hade förväntat mig. Lite synd att de är i mockaimitation men det visste jag ju när jag beställde dom, därav också det låga priset på 699 pix.

 

Idag fyller min älskade gudson Elliot TVÅ ÅR. HIPPHIPPHIPPHURRA ditt älskade lilla bustroll. Vill bara pausa tiden..varför går det så fort? Längtar tills december då jag ska stjäla dig från mamsen och pappsen och hitta på massa bus! Tusentals ballonger vill jag skicka till dig idag!

/

I simply love these lace up boots. As soon as I saw that they came out I had to order them to my dad and then he brought them here. Was not disappointed!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar