Annons
AnnonsKeep your head up


_MG_8884

Jag är rejält utpumpad idag, har haft en liten motgång till men det får jag skriva om senare. Nu har jag klappat ihop väskorna och har vi glömt något så har vi…packat för lite olika Sverigeresor Frankrike och ja hur vädret ska bli kan man ju aldrig veta.

I fredags hann vi med en liten gravidfotografering trots att jag bara är i vecka 26/27, med de andra barnen har jag inte gjort någon ordentlig och nu är det kanske sista chansen…förhoppningsvis hinner vi ta lite fler i juli men då vet jag inte om M kan vara med. Fler bilder kommer, fotograf som alltid vår fantastiska vän Dimitris Skordas och min neutrala makeup och hår står min härliga Ullis för.

Kärlek Josefine

More picture from this photoshoot will come, now flyway! (for full post use translator button down)

Photo: Dimitris Skordas Dress: Millions & MiIllions Hair & Makeup: Ulrika Edler

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar