Annons
AnnonsH&M event


_MG_9264

Ikväll vankas det H&M event och ska även försöka hinna förbi AXDW, Athens Exklusive Designers Week en sväng som kickar igång idag. Dålig sömn inatt då lilleman haft ont i en tand, vi tycker att vi ser en kindtand som är påväg fram och han klagar och pekar på kinden, tips mottages gärna!

Nu ska lillen och jag bygga med lego och sen ska jag försöka fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll så jag slipper någon garderobskris när jag skall iväg ikväll!

/

Tonight Im going to the H&M event, excited for it,,,think it will be a great evening! Now I just have to cosy up with my lil man that has pain from a tooth coming out, no sleep for mama last night, concealer tonight please! 

Boots: Migato 

Photo: Dimitris Skordas

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar