Annons
AnnonsHeartmade


DSC08667

DSC08675  DSC08668

DSC086762

 

 

HJÄLP vad dagarna springer iväg, var det inte precis måndag? Haft en skön men fullspäckad dag, var med Jade som driver JadeVtales på inköp och sedan förbi hennes butik på Astir för att titta på lite nyheter hon fått in. Jade lärde jag känna genom att jag shoppade i hennes butik på Astir beach och efter det har det klickat, jäkla skön och driven tjej med skinn på näsan. Testade lite av nyheterna bland annat denna klänning från danska Julie Fagerholt. Älskar färgkombinationen och att klänningen passar både höst som sommar beroende på hur man matchar den, hu alldeles för mycket fint och jag gick såklart inte ifrån butiken tomhänt.

Haft söta Sophie på besök på eftermiddagen och sen sprungit runt med barnen för att få slut på deras energi hehe. Jolie däckade snabbt vid läggningen men Leonel vägrar sova och står vid dörren och ropar efter pappa. Vi längtar så efter M nu att det värker i hela kroppen. Nu måste jag fixa lite och sen göra ett nytt läggningsförsök med lilleman. Hur lång tid brukar läggningen med era barn ta?

/

Visited my friend Jade in her shop today to see some news and OHMY. She received some pieces from Danish Julie Fagerholt Heartmade which where absolutely lovely. The colors of this dress are just perfect. Nomm nomm nomm! For full post in english use the translator button down. 

 

Dress: Julie Fagerholt Heartmade Hat: H&M Shoes: Isabel Marant Glasses: Rayban

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar