Annons
AnnonsFluffy


IMG_4420

IMG_4432

IMG_4424 IMG_4425 (1) IMG_4427 IMG_4428 IMG_4430 IMG_4433

Denna fluffiga raring är ett av mina favorit plagg i garderoben, den har hängt med ett tag! Mjuk och varm och lite av en blandning mellan cardigan och jacka.Vart iväg på Balux med Ullis, Micke och barnen.

Annons

Träffade även en ny svensk familj som flyttat hit, alltid roligt och barnen sprang sig svettiga tillsammans i novembersolen. Matcherna denna helg är inställda vilket betyder att min man är hemma, att ha en helg tillsammans var inte igår och vi har därför utnyttjat tiden efter hans träningar till fullo.

Hoppas nu njuter av helgen precis som oss!

Kärlek Josefine

(translator button below)

Jacket: Rut&Circle(old) Trousers&Blouse: Zara Shoes: Isabel Marant Bag: Chanel Glasses: LeSpecs

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar