Annons
Annonsexhausted


_MG_7806  _MG_7870

 

Dagen igår, harregud! Jag är helt slut i varenda liten del av kroppen idag…ville bara krypa tillbaka under täcket när lilleman drog upp mig.

Vi började gårdagen med vänner och barn på teater inne i Aten, jag trodde teatern skulle vara på engelska men den var såklart på grekiska! Barnteater i 1,5 timmar på grekiska…barnen älskade den som tur var och jag roade mig med popcorn och lite tissel tassel med mammorna. Sen vidare på playdate hemma hos Jolie´s bästis Cathryn ett par timmar innan det var dags att åka hem hoppa i nya kläder dra iväg på match och slutligen så avslutades kvällen på Hama i gott sällskap. 2-2 slutade matchen, M gjorde mål  och jag fick äta crab tartar och ljuvlig sushi! Härlig men intensiv dag som gav mycket energi men som också körde lite slut på reserverna.

Är nervös denna vecka då det vankas ett viktigt möte på fredag…vill mest spola fram veckan och vara där nu!

/

Wonderful day yesterday but today Im simply exhausted! 

Photo: Dimitris Skordas Hair& Makeup: Ulrika Edler

Wearing: HmXBalmain

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar