Annons
AnnonsEssentials


 

_MG_1969_MG_1962 _MG_1968

_MG_1986_MG_1977

_MG_1988_MG_1983

En beige trenchcoat(och en svart) borde finnas i allas basgarderob. Går ALDRIG ur mode och kan matchas till det mesta, likaså ett par svarta Suede pumps! Detta skoköp (Saint Laurent Dórsay Escarpin pumps) är nog ett av mina bästa stressköp genom tiderna. Inhandlades förra året någon timma innan fotbollsgalan då väskan med mina skor var fast i Munchen. Då var jag stressad men nu klagar jag inte.

Dessa foton har min fantastiska vän och fotograf Dimitris tagit och ni kommer se många outfitbilder av honom på min blogg. En mästare på att fånga ljus och detaljer. Kolla gärna in hans underbara foton här!

Photos : Dimitris Skordas

Shoes: YSL. Bag: Chanel. Trenchcoat: H&M. Shorts: Zara. Top: Wang

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar