Annons
AnnonsEgoboost & surpriseparty


IMG_1597
Photo: Felicia Nilsson

Haft en väldigt härlig dag som började med mys med lillkillen ute i strålande sol, sen en promenad på egen hand, vidare på massage och direkt efter det hoppade jag in hos min frisör för tvätt & blowdry. Lite egolyx och särskilt massagen gjorde så gott för min kropp, men jisses va ont det gjorde! Nu på kvällen har vi vart iväg på överraskningsfest för Kostas i Marcus lag, trevligt och riktigt roligt att se hans överraskade min, måste dessutom skryta med att mina bowlingskills håller än!

/

Great day, playtime with my prince, then egotreats ; massage(AOUCH) + wash&blowdry and in the evening of to a surprise birthday party för Kostas in Marcus team. Now cosytime with my heart!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar