Annons
AnnonsDutch Fishtail Braid


Godmorgon! Hur söta är mina små kattvänner på några av bilderna? De bara SKULLE vara med och visst passar de in? Jag är egentligen rädd för katter men eftersom en av mina närmsta vänner Ullis, som också gjort mitt hår på bilden, dyrkas av alla Greklands katter så har det bara varit att vänja sig! Jag tror ”rädslan”kommer från tiden när jag jobbade på djursjukhus, katter instängda i bur som har ont eller ska in på operation är inte jättelyckliga och jag var alltid lätt sönderklöst efter jobbet. Jag försöker verkligen jobba bort det då jag inte vill att barnen ska känna samma som mig och ett par gänget i veckan går vi ut och matar kattungarna som bor nedanför oss, hemma hos Ullis känner jag till de flesta katterna och då går det bra. Djupa andetag!

_MG_2588j_MG_2547j

_MG_2590(2)

_MG_2554j

_MG_2580j

_MG_2557j

_MG_2587

Nu ska jag göra barnen redo för skolan med diverse matlådor och uniformer, sen iväg ansiktsbehandling,  träffa Ullis innan det vankas hemmamatch för Panathinaikos! Jag fick förresten önskemål om en frågestund, vill ni att jag har det?

 

Braid : Ulrika Edler / Yetanotherbeautysite Kimono: Zara.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar