Annons
AnnonsChasing life


_MG_2125 _MG_2084 _MG_2112   _MG_2143

 

Välkommen lördag! Somnade framåt 5tiden imorse och upp vid 7:30 men känner mig oväntat pigg. Jag har alltid svårt att sova när M är iväg och igår började jag kolla på den känslosamma serien Chasing Life som handlar om en ung journalist som drabbas av leukemi. Fruktansvärd denna cancer som är överallt och jag grät och grät och grät, en serie att se om ni klarar av det. Låter kanske lite konstigt men ibland är det som att jag måste titta på sorgsna saker för att tillåta mig själv att släppa taget och gråta hejdlöst efter mamma, saker och känslor man trycker undan exploderar och allt måste bara ut. Mina ögon är helt svullna idag så jag har försökt motverka det hela med kalla kamomill tepåsar, ett litet husmorsknep mot både svullna och trötta ögon. Blöt ner tepåsarna ordentligt, krama ur och lägg dom i kylen en stund, placera sedan ovanpå ögonlocken och lägg dig att vila en stund!

Har haft en lång busmorgon med mina små och nu är vi alla utklädda i Panathinaikos matchställ och ska ut och spela match, wish me luck..

 

Espadrilles: Chanel Shorts&shirt: Zara. Bag: Chanel Nailjewel: H&M

Photo: Dimitris Skordas

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar