Annons
AnnonsChanello bello


22

Detaljer från gårdagen!

Har haft fullt packmode(mer om det senare) denna morgon och mys med barnen. Precis när jag tänkte gå ut i det fantastiska vädret kände skrollan sig dålig och mitt huvud började snurra. Likt graviditeten med Leonel verkar jag få problem med ett snurrigt huvud även om det änsålänge inte är i närheten av förra gången så mår jag på något sätt sämre nu, så segt. Mannen är hemkommen från träning och lagar sin kända carbonara, hoppas att må bättre efter det så vi kan ge oss ut på lite söndagsbus!

/

Details! My dizzy head is bugging me again today, hopefully my husbands amazing carbonara will make the trick. Wish you all a great sunday! Full outfit will come. 

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar