Annons
AnnonsBudapest


S02_p5_08 Bag: Celine.  More to come

Photo: Dimitris Skordas

Var iväg på match igår som slutade med vinst! Hade med mig båda crazykidsen och det gick ju hur bra som helst, jag satt i lugn och ro och sippade på min kaffe… Jolie satt i Thanansis knä och Leonel i Alexandros haha, mina nya nannys! Måndag igen och jag ska försöka göra iordning Jolie för dagis..hon ligger dock och kramar sin pappas ben och säger att han inte får åka till träningen så vi får väl se hur detta går! Önskar er en grym start på veckan. Jag och lilleman startar denna dag med att dansa lite till George Ezras låt Budapest.

/

Win yesterday for Panathinaikos! I brought both kids and that wasn’t really a problem since I had Thanasos and Alexandros( our kids adore them) at the arena haha, will you be my nannys? 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar