Annons
Annons#boudoirshop


IMG_1420.JPG

image

IMG_1418.JPG

IMG_1416.JPG

IMG_1417.JPG

West: Fazane Malik. Skirt:Somf. Shirt: Zuzana Kubickova Bag:Chanel

Photo:Dimitris Skordas

Kom i kontakt med Boudoirshop för ett tag sedan när jag letade grekiska designers och deras mix är super! Nya Designers från Tjeckien,Grekland & England trängs här och även lite vintage som grundarna fyndat på sina resor. Jag tycker mixen är härlig och det finns en hel del godbitar i deras onlineshop som skickar internationellt. Västen hittar ni i min garderob och jag bär strl M , den signeras Fazane Malik och är från England. Kjolen från grekiska SOMF och silkesskjortan tjeckiska Zuzana Kubickova….De två sistnämnda är lånade till olika projekt men även kjolen känns som ett måste i min garderob, inte sant?

/
Outit from before I left Greece, all except shoes and bag you find at Boudoirshop which is a new European online fashionstore with designers from Czech Republic, Greece and United Kingdom… the furwest from Fazane Malik (UK)will be a longlasting friend in my closet for sure!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar