Annons
AnnonsBohemian braid


_MG_0951

Hair: Yetanotherbeautysite Dress: Nidodileda

Tack för alla lyckönskningar och fina kommentarer! Det hela har vart klart ganska länge men man ska aldrig ropa hej förrens signaturen är på papper men igår var den äntligen på plats, så skönt!HEJHEJHEJ.

Lilleman mår mycket bättre idag som tur är, fruktansvärt att se honom så sänkt. Han är fortfarande som ett litet klistermärke dock och det får han vara..flyttat lite möten och annat till senare i veckan och fortsätter med en lugn hemmadag, ska se om lillen tillåter att jag kör lite hemmagym. Behöver svettas!!

/

Thank you for all your wishes and nice comments!! I was so happy yesterday when the signature was finally on paper.. #doingthehappydance

More of this outfit & wonderful hairdo by my amazing friend Ulrika is coming up later.  And my dress from greek Nidodileda.. love it! 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar