Annons
AnnonsBig day


_MG_8776

BLÄ jag har vart nervös för idag hela veckan och ett bra tag innan det…vet inte vad det är med mina nerver för tillfället men dom är inte helt i balans! Har fått tidsinställa lite inlägg då det händer massa på siten så detta skrivs i förhand på onsdagskväll. Förhoppningsvis är jag när fredag förmiddag anlänt lite lugnare..men ni kan ju hålla tummarna för mig ändå är ni snälla!

En liten sneak på min fantastiska bomberjacka i silke som jag beställde i julklapp från mig till mig, med vårt efternamn inbroderat. Bomberjackor och blommigt är en av de stora trenderna i vår/sommar…jackpot!

Bomberjacket: byMalina

Kärlek J

/

Nervous and excited about today! Around this time I’m in a very important meeting so cross your fingers that all will work out great! 

Photo: Dimitris Skordas 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar