Annons
AnnonsAn outfit


IMG_3723

IMG_3723-2

IMG_3730-2

Man kan nog nästan se hur trött jag är här trots att jag försöker gömma mig bakom brillorna och inte har någon aning om vad jag satt på mig för kläder. Alldeles för varmt klädd var jag så vet inte riktigt vad jag tänkte men det är ju det där med att man måste få fram bröstet lite halvsmidigt och de begränsar lite vad man kan ha på sig.

Annons

Håller i skrivande stund på och försöker fixa och trixa med papper och översättningar så lille Mateo kan få pass, ogillar känslan av att man inte kan resa och sålänge namnanmälan är gjord kan man åtminstone få ett provisoriskt pass. Efter det som hände med min älskade mamma så vet jag att det ibland kan bli bråskande att resa och därför känns det bra om vi alla är resklara om det peppar peppar skulle hända något.

Kärlek Josefine

 

 

Skirt: Mango. Top: Esprit. Glasses: Celine. Shoes: Bershka Bag: Chanel

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar