Annons
AnnonsAll in Valentino


S02_p6_09


S02_p6_07

All dressed in Valentino

Photo: Dimitris Skordas

Inne på Luisa i Kolonaki är det som en liten godisbutik, livsfarligt att gå in och jag var där en snabbis och spånade till lite projekt. Passade på att ta lite snabba foton när Dimitris var med och woooooow vad mycket fint. Såg en mossgrön Proenza Schouler väska som var helt fantastisk och en långklänning signerad Herve Leger…och för att inte prata om alla underbara Valentinoplagg, skor och väskor.. håll i plånboken!

/

Its dangerous to visit the Luisa shop in Kolonaki haha..so many beautiful things. Was there just quickly and snapped some photos with Dimitris and checking things for upcoming projects. Couldn’t resist to try on some new Valentino pieces. Candyshop! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar