Annons
AnnonsAll blue skies


White_dress_03White_dress_02 White_dress_05White_dress_04 White_dress_05 White_dress_07

 

Vädret här i Aten växlar väldigt just nu, ena dagen är det strålande sol och 20 grader, nästa regn och M skickade en bild från träningsanläggningen som ligger i ett bergsområde och där var det snö!

Varit en lugn dag hemma med massa lek och när M kom hem smet jag iväg på en promenad för att skaka av mig hela sjukhusvistelsen, känner att migränen håller på att bryta ut så det var skönt med lite frisk luft. Egentligen skulle jag vart hemma i Sverige på 30års fest för min fina Sara, men får helt enkelt firs ikapp senare i vår eller helt enkelt när lilleman får okej att resa. Någon som vet hur länge man bör vänta?  

 

Dress: Zara. Shoes: Sante

Photo: Dimitris Skordas Makeup: Ulrika Edler

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar