Annons
AnnonsBlack safire


IMG_1236

 

Pastellrosa naglar och gulddetaljer.

Ringen ni ser till vänster är lite av min favorit just nu, med svarta safirer funkar den bra såväl till vardags som fest och jag brukar använda den åt olika håll. Smycken som kan varieras är både fint och roligt att ha i smyckesskrinet.

Nu ska jag ut på en kort powerwalk innan jag återvänder en snabbis till flyttlådorna, känner hur mitt huvud dunkar och hoppas att en promenad ska hjälpa det lite. Hoppas ni får en underbar start på denna fredag!

Kärlek Josefine

/

The ring on the left with black stones is my favourite piece at the moment, works with any outfit day or night. Woke up with a heavy head so now I have to give my best to get ride of that…tomorrow we have visitors and I have no time for migraine!

Ring: Cooee. Bracelet: Cartier & Hermes Bag: YSL

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar