Annons
AnnonsDizzy day


S03_p4_09

Yrseln kom som ett brev på posten idag och hela dagen har bara snurrat, även andra dagen i rad som Leonel väljer att INTE sova middag, inte alls i mina planer att han ska sluta med det ännu särskilt inte när jag är själv med dom men barn gör som barn vill och det är bara att acceptera. Kommer inte ihåg just nu när Jolie slutade med sin middagsnap men har för mig att det var runt två som hon slutade med det. När slutade era barn med sin middagsnap..eller sover de fortfarande mitt på dagen?

Kramats en stund med baby Sigge Malin & Anna, försökt avklara diverse ärenden med två barn i släptåg(gick sådär dvs inte alls) och sen fick vi lite besök på kvällskvisten av fina Tess som hade med sig thaimat och stärkande kramar. Så glad att mina barn, även om de är lite busiga får mig att skratta hur trött jag än är, Jolie´s humor just nu är bara fantastisk.  Imorgonkväll får jag lite avlastning och jag räknar ner timmarna, behöver bara hämta lite ny energi känner jag ge mig 30 minuter själv och jag är redo för superwomanrollen igen. Det första jag ska göra imorgonkväll är att snöra på mig träningsskorna och bege mig ut på långpromenad hur trött jag än må vara!

Photo: Dimitris Skordas

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar