Annons
AnnonsThinking out load


Josefine_Session01_14 Josefine_Session01_15

detail_2


Josefine_Session01_16
Coat & Sweater: Filippa K. Shorts: OneTeaspoon. Boots: Zara. Bag: Chanel.

Photo: Dimitris Skordas

/

Favoritkappan som jag fick med mig hem från Sverige stavas ju som bekant Ines. Älskade Ines du och jag denna grekiska vinter! Känner ni att julhetsen redan börjat slå till mot de flesta hushåll? Knappt en månad kvar till jul och folk blir som tokiga. Hur mycket jag än älskar paket så vill jag återigen påpeka lite extra att fokusera på att bara njuta och umgås med varandra. Stressa inte runt efter klappar, med att göra kliniskt rent i alla vrår eller ha ångest, över ni inte hinner med att baka 711 olika sorters julgodis (som alla andra på Instagram eller Facebook verkar göra). Fokusera på att njuta och skapa minnen med familj och vänner. Det är det som betyder mest och som alltid lever kvar!

/

My favorite coat right now from Ines. Im in love with you babe! (For full post use the translator button on the top of the page)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar