Annons
AnnonsTrend report; Animal print


 

Häromdagen när jag skulle träffa Bengtsson såg det ut såhär. Jag höll på att dö av skratt när jag såg henne. Hur stor chans är det att vi båda sätter på oss ”slappebyxor” med leoprint när vi ska ses? SOM folk kollade på oss längs gatorna i Haga, två blondiner i leobysser som gick och garvade utan stopp, kärlek. Vårt lilla moment var nog pricken över i:et. Vi säger trend report leo!

 

The other day when I went for breakfast with Natalie we looked like this. Haha what are the odds that we both put on leopants? So funny and people couldnt stop staring. We say trend report; leo!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar