Annons
AnnonsBest Friend


Imorgon ramlar denna pärla hennes sambo och föräldrar in!  Dom är lite som min tredje familj och det ska bli så himla mysigt! Går runt och virrar nu för jag bara vill att det ska bli imorgon. Men först ikväll ska vi åka och hälsa välkommen till Eline Sofie som föddes i måndags, lilla lilla skatt!

Tomorrow this amazing babe, her boyfriend and parents are coming! They’re a bit like my third family and it will be so nice! I just want it to be tomorrow now. Tonight we are gonna go and celebrate the birth of Eline Sofie! Welcome little princess!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar