Annons
AnnonsTreat


DSC08382DSC08384

Chanel Tweed Flapbag

En Chanel väska i tweed har stått på önskelistan ett långt tag och så fort denna kom in i butik lade de undan den och messade mig, det skrev inte ens vad det var utan skriv bara KOM NU hehe! Har lite insidekontakter till min mans stora förtret.  Blev en grattis present från mig och mamsen som älskade att fira allt stort som litet. Stolt som en tupp var hon alltid vad jag än gjorde och hon var därför också alltid den första som jag ringde när det var något roligt som hänt. Den känslan finns kvar inom mig även om hon är borta och jag kan nästan höra hennes överdrivna hurranden och fyrverkeriplaner. Jag hoppas verkligen att jag kan förmedla samma känsla till mina barn när de växer upp.

Denna fredag har verkligen snurrat på och nu njuter jag av att vara hemma hela familjen. Efter Leonels första skolvecka har jag känt mig lätt vilsen trots fullspäckat schema( jag som lovade att ta det lugnt misslyckades totalt). Blir en myskväll med fredagsgotta och när alla ska hoppa i säng drar jag ut på ”Nameday Celebration” för min fina Sofia. Greker ses lite senare än vad jag som svensk är van vid och kalaset startar när jag brukar gå och lägga mig hehe men hoppas att det ska funka. Kors i taket om denna småbarnsmamma håller ut ända tills det är dags för Bouzoukia. Nameday Celebration är ungefär ett slags firande för ens namnsdag eller rättare sagt av den dag som associeras med ens namn(bättre förklarat här). De flesta greker vi känner firar detta mer än deras födelsedag men jag tror det skiljer sig lite. Kanske har nån grek/svensk läsare som kan förklara bättre?  Roligt med grekiska traditioner hursomhelst. Kommer säkert upp lite bilder på min Instagram @Josieswall.

Ha en underbar start på helgen!

Love J

For all my english readers; there is a translator button under each post that you can use to translate the complete text I will also translate shorter versions of the posts.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar