Annons
AnnonsTravelpartner


IMG_3199 IMG_3198 IMG_3200

En av mina fina 30års presenter, mycket roligt ska vi ha ihop framöver men först ska det poppas bebis. Redo i denna väska ligger mina kläder, necessär och lite annat smått och gott till förlossningen. Tack älskling!  Oavsett hur gammal jag blir så tycker jag det är lika roligt med presenter, ballonger och tårta… som ett litet barn på nytt.

Svärmor har tagit med sig barnen till lekparken en sväng och jag ligger i soffan och lyssnar till lugnet, man skulle kunna höra en nål falla till golvet. Känner att kroppen är alltför trött just nu och jag skulle bara vilja S O V A i typ tre dagar, men denna lilla stund i lugn och ro var guld värd. Foglossningen är värre än någonsin och det sticker som knivar när jag skall gå min kropp känner sig nog ganska färdig med att vara gravid men lilleman verkar ha det gott därinne!

Någon som vill gissa på när han kommer ut?

Kärlek J

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar