Annons
AnnonsTie the knot


DSC05653
DSC05648DSC05650

Den fantastiska lådan (full med fina viner) fick vi av våra fina vänner här i Grekland i bröllopspresent! Kommer figurera som en inredningsdetalj för alltid i vårt hem även om en del av vinet kanske kommer försvinna hihi.

Har ju helt glömt av att visa er innehållet i min bruna påse från LV. Mitt efterlängtade Tie the knot belt från LV. Lite svårt att få tag på men äntligen i min ägo, perfekt att ha i midjan över en kavaj eller jacka eller till en loosefit tshirt. Ska visa er snart hur jag bär det i höst!

Skulle promenerat till Glyfada med Ullis, Ada och småttingarna men regnet vill bara inte sluta så vi fick tänka om. På vägarna är det kaos då systemet för att få bort vatten inte riktigt fungerar här. Blir att börja packa och ladda för ikväll och Disney on Ice hoppas att regnet slutar snart så vi slipper det krånglet. Jolie är superladdad och ville knappt gå till dagis imorse, prinsessoutfiten inför kvällen har hon redan lagt fram så hon kan hoppa i den direkt hon kommer hem. Jag brukade gå med min älskade mamma på Disney on Ice och har så fina minnen från det, vet att du är med oss ikväll mamsen.

/
My new in belt from LV that I forgot to show you. A classic that will forever work in my closet, happy its finally mine. Was supposed to go for a morning walk with friends and then coffee in Glyfada but rain rain rain so change of plans. Maybe start packing for Sweden, uh I hate packing.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar