Annons
AnnonsThe most beautiful gift of all


img_2291-2.jpeg img_2290-3.jpeg

img_2292-2-700x933

 

En kombinerad ”ettår som gifta present” och julklapp fick jag lite innan jul och det är nog den finaste materiella present som jag någonsin fått.  Love bracelet från Cartier måste vara det vackraste armbandet som finns, både tanken bakom och den perfekta enkelheten i armbandet med små detaljer. Nu har M skruvat fast det på min arm och så har han behållt den söta lilla skruvmejseln.

Vi har underbara juldagar med familj och vänner och jag hoppas ni har detsamma, snart dags för oss att bege oss hem till värmen, 20C+ och nyårsfirande väntar.. men först njuta lite till!

Vad hittade ni i era klappar ?

/

The most beautiful (materiell) gift of all, the Love bracelet from Cartier. Love you baby! 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar