Annons
AnnonsSpoiled


IMG_3515

IMG_3509

IMG_3511

En av mina fina födelsedagspresenter som Jolie vackert lämnade över när pappa kom från Sverige, klassisk perfektion. Har stått på önskelistan ett bra tag och finns nu äntligen i min ägo!

Idag har vi haft bebisdate med lillemans bästis Winston, nästan 9 månader har jag och Sophie gått gravida ihop och nu är grabbarna ute. Galet! Dagen har i princip gått ut på amning, blöjbyten,skrikkalas och sovfest när de små var i farten! Jolie blev upphämtad av vänner för lite lek och stillade mitt dåliga mammasamvete lite. Nästa vecka när vi kommit in i rutiner med lilleman och barnen börjat skolan igen kanske samvetet mår lite bättre. Svårt när det är så varmt, mannen är borta och barnen måste UR huset haha. Alldeles för mycket energi i de små kropparna. Då ska jag också ta tag i bloggen igen och skriva klart förlossningsberättelse och lite annat!

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar