Annons
AnnonsSilky


DSC07083

Denna skjorta låg i den fina påsen, exakt vad som fattades i min garderob. Signerad Acne och helt perfekt! Tack min älskling!

Vart ute på en promenad med min lillkille, köpte med oss färskpressad apelsinjuice, kall kaffe och njöt av 20 grader och sol, blev inte så värst lång promenad utan vi stannade vid lekplatsen. Tagit en lugn förmiddag och njutit av att bara vara, ska se om lillkillen vill sova så jag kanske kan ta mig en springtur längs havet.. har en del att rensa ur kroppen!

/

Got this beauty signed Acne from my love!
So so so happy to be back in Greece!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar