Annons
AnnonsSeek for gold


IMG_3712

IMG_0655

IMG_3718

kritsimis-2

 

Hur fint är mitt nya chokerhalsband från Kritsimis nya serie Seek for gold?  Amazing! Stilrent men effektfullt! En grekisk designer som jag följt länge på Instagram, även sugen på ett av halsbandet med onda ögat. Ska jag premiära i veckan när jag får finbesök! Vem som dyker upp i Aten då får ni veta senare…om jag lyckas fånga henne på bild hehe. Blir alltså inget Sverige för oss denna landslagssamling heller, väntar på lillemans pass som nog kommer precis runt när matchen spelas och sen är det svårt att dra runt med 3 barn utan hjälp. När lillebror växt till sig får de bli en Sverigetripp.

Nu har vi vinkat hejdå till mannen igen, känns som han nyss kom hem…(Närmare sagt natten till fredag var han hemma) och nu åkte han igen för att komma hem en snabbis imorgon och sen blir det 10 dagar utan honom. Ge mig styrka!

 

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar